Welkom op Music Hall βeta. Start met registreren. Feedback is hier welkom.

Diavolo Dance Theater
Elegantie en kracht verenigd in een groots acrobatisch dansspektakel

Dit evenement is afgelopen.

Data

08 april 2013 20:00 Capitole Gent Afgelopen  

Beschrijving

Diavolo Dance Theater is een verbluffend schouwspel van architecturaal straffe vormen en uitmuntend athletisme. De show is een combinatie van dans, acrobatiek, kracht en een ongeziene souplesse en lichaamsbeheersing van de dansers.

Deze nieuwe show van Diavolo is een mix van grootse en spectaculaire elementen uit hun laatste shows, die al succesvol de wereld zijn rondgereisd, aangevuld met nieuwe stukken, waarvan drie Europese premières!

In 1992 heeft Jacques Heim, Fransman van origine, het Diavolo Dance Theater opgericht. Het gezelschap groeide binnen korte tijd uit tot het belangrijkste acrobatisch danstheater van Noord-Amerika. Door het succes van Diavolo werd Jacques Heim uitgenodigd om de choreografie te maken voor de permanente show van ‘Cirque du Soleil’ in Las Vegas.

De cast bestaat uit performers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het danstheater, de wereld van de gymnastiek en in diverse Hollywood stuntteams.

De fascinerende combinatie van ballet, acrobatiek, kracht en souplesse en vooral een ongelofelijke lichaamsbeheersing biedt een grandioos schouwspel. Timing tot in de perfectie… (Weekblad Regio Oss)

Organisator

Music Hall

  • Nieuwsbrief

    Registreer u en schrijf in op onze nieuwsbrief.: