ga naar inhoud
Dit evenement is afgelopen.

Flamenco Nuevo

verplaatst naar Stadsschouwburg Antwerpen

Music Hall

opgelet: deze voorstelling is verplaatst naar Stadsschouwburg Antwerpen (in plaats van De Zuiderkroon Antwerpen)

Vijf passionele flamenco artiesten bundelen hun talenten in een nieuwe hedendaagse flamencoshow. Een zinderende avond vol passie, kracht en sensualiteit.

Flamenco Nuevo doet zijn naam alle eer aan met drie nieuwe topdansers: Jesus Carmona, Stefano Domit en Ricardo Moro. Flamenco Nuevo staat voor talent, podium explosie en uitdaging door nieuwe, jonge flamenco artiesten die boven zichzelf uitstijgen.

Zij dansen onder de bezielende leiding van Maria Juncal, die het publiek in Nederland en Vlaanderen al ettelijke jaren in extase weet te brengen met vernieuwende en spetterende flamenco. Als geen ander verlegt zij telkens de grenzen van haar danskunst. Zij belichaamt alles waar het grote publiek naar verlangt: schoonheid en passie, kracht en tederheid, liefde voor het leven en voor haar publiek, dat haar opstuwt in wederzijdse vervoering. Dit vertolkt zij zowel groots als ook in diepe dankbaarheid. Zoals Maria Juncal het poëtisch verwoordt: “Met kracht, passie en sensualiteit voeren wij u mee naar het hart van onze nieuwe flamenco interpretaties. We overstijgen het podium en verenigen het publiek en kunstenaars door ze in vervoering te brengen”.

Speciale gast is La Truco, een grande dame van het authentieke flamenco erfgoed, reeds door velen in het hart gesloten. Ook zij, als dramatisch vertolkster van de emotie en dans, weet al jaren een grote schare publiek aan zich te binden en zelfs diep te ontroeren. Als Flamenco Maestra oversteeg zij het pure dansen en transformeerde zij de universele herkenbaarheid van emoties naar het publiek.

Deze vijf flamencotoppers worden begeleid door vijf topmuzikanten: een combinatie die garant staat voor een zinderende avond vol passie, kracht en sensualiteit.

Flamenco van weleer, flamenco van morgen, flamenco van nu: Flamenco Nuevo!

Data

Er zijn nog geen data beschikbaar voor deze voorstelling.