ga naar inhoud
Dit evenement is afgelopen.

Il Trovatore

Wereldberoemde opera van Verdi

Music Hall

2 klassiekers van de grootmeester

In 2013 vieren we de 200e verjaardag van de geboorte van Giuseppe Verdi, één van de grootste Italiaanse operacomponisten. Daarom trakteren we u dit najaar al op twee klassiekers van deze grootmeester: Il Trovatore, de wereldberoemde opera en het adembenemende koorwerk Messa da Requiem.

 

Il Trovatore: opera vol emotie

Il Trovatore vertelt Verdi een sterk verhaal over de kracht van liefde, haat, jaloezie en bloedbanden. Il Trovatore was van bij de start enorm populair. Tijdens de eerste drie jaar na de première werd de opera 229 keer opgevoerd. De voorstelling heeft door de jaren heen niet aan populariteit moeten inboeten. Integendeel, ook dit jaar laat de opera u op het puntje van uw stoel zitten en neemt u mee op een indrukwekkende muzikale reis.

Zweedse regisseuse Marianne Berglöf overtuigt met haar eigenzinnige interpretatie van Il Trovatore als een conflict dat zich afspeelt in het keiharde Italiaanse maffamilieu, in de sfeer van de ‘film noir’. Berglöfs’ interpretatie wordt ondersteund door het koor en orkest van het Nationaal Bolshoj Theater Minsk o.l.v. Viktor Ploskina.

Italiaans gezongen en gesproken, Nederlandse boventiteling

 

Data

Er zijn nog geen data beschikbaar voor deze voorstelling.

Gelijkaardig

22.12.17 Aïda

In onze zalen

22.12.17 Aïda — Music Hall Promotions