Welkom op Music Hall βeta. Start met registreren. Feedback is hier welkom.

K's Choice
Akoestisch - Little Echoes Tour 2011

Dit evenement is afgelopen.

Data

08 november 2011 20:00 Capitole Gent Afgelopen  

Beschrijving

K's Choice akoestisch - Little Echoes Tour 2011

Met Echo Mountain, het vijfde studioalbum van k's Choice, betraden Sarah en Gert Bettens in 2010, na bijna 8 jaar afwezigheid als band opnieuw de Belgische en internationale concertpodia.

Hun ijzersterke terugkeer ging niet ongezien voorbij. De nieuwe start van de groep bracht hen inmiddels opnieuw naar de meest befaamde zalen en festivals in Europa, Israël, Zuid-Afrika, inclusief een opgemerkte passage op het SXSW festival in Austin aan de andere kant van de grote oceaan.

Met 3 op het podium
Na anderhalf jaar reizen in het kielzog van het inmiddels met goud bekroonde album, strijken broer en zus opnieuw neer in ons eigen land voor een twee maand durende theatertournee, vergezeld van Reinout Swinnen, vaste keyboardspeler van k's Choice.

Het trio duikt met 2 gitaren, een piano en drie stemmen in een toch wel indrukwekkend repertoire dat ondertussen bijna twee decennia omvat. De theaterformule is niet geheel onbekend: uitgeklede en alternatieve versies van de meest beklijvende nummers uit de inmiddels buitengewone K's Choice-catalogus.

Organisator

Capitole Gent

  • Nieuwsbrief

    Registreer u en schrijf in op onze nieuwsbrief.: