ga naar inhoud
Dit evenement is afgelopen.

Oliver!

De familiemusical van het jaar!

Musical van Vlaanderen

Met Peter Van Den Begin in een glansrol als Fagin en natuurlijk de Olivers uit het gelijknamige Ketnetprogramma! Mis deze laatste kans niet om deze prachtige musical te zien! Nog tot 17 april in Stadsschouwburg Antwerpen! 

'Oliver!' is één van de meest geliefde musicals en brengt de tijdloze personages van Charles Dickens’ immer populaire 'Oliver Twist' tot leven.


Volg het verhaal van het weesjongetje dat opgroeit in een oud, somber weeshuis in het 19de eeuwse Londen. Wanneer Oliver zo brutaal is om meer eten te vragen aan Mister Bumble, de man die het weeshuis leidt, wordt hij verkocht aan een begrafenisondernemer. Als de jongen terecht komt in een omgeving van grafzerken, rouwkransen, lijken en doodskisten, neemt hij al gauw de benen.  Terwijl Oliver rondzwerft in de straten van Londen ontmoet hij een vrolijke bende gauwdieven onder leiding van de schurk Fagin. Oliver wordt ingewijd in de kunst van het stelen. Vanaf dat moment is Olivers leven permanent in gevaar…

De avonturen van de kleine Oliver worden spectaculair tot leven gebracht door de talloze senastionele decors, een bruisende topcast en de aanstekelijke songs.

Met trots presenteert Musical van Vlaanderen deze West- End-klassieker, in een regie van Frank Van Laecke, met in de hoofdrol Peter van den Begin

Eten & Drinken 

Van heerlijk dineren tot een snelle hap, alles is mogelijk. Wij houden ook rekening met de kleintjes onder ons. 

- Dinner seat (ticket + theatermenu)

 

A la carte

 

- Drinks & Grab ‘n BiteKlik hier voor meer informatie over de verschillende formules in de Stadsschouwburg Antwerpen 


Klik hier voor meer informatie over de verschillende formules in Capitole Gent 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videoclip "Kom er maar bij"

Ontdek de leuke videoclip die de Olivers & Dodgers opgenomen hebben van het nummer "Kom er maar bij".

Data

Er zijn nog geen data beschikbaar voor deze voorstelling.