ga naar inhoud
Dit evenement is afgelopen.

Rob De Nijs

Een halve eeuw Zanger

Music Hall

Rob de Nijs zit in ware feeststemming. De zanger deed enkele bijzonder succesvolle "Een halve eeuw zanger"-theaterconcerten en wegens daverend succes zal er een verlengstuk komen. En dat is goed nieuws voor ons allen! Het zal immers niet meevallen iemand te vinden die geen liedjes van Rob De Nijs kent. Hele generaties zijn ermee opgegroeid. En het houdt nog steeds niet op!

Een fonkelnieuw album waarvoor De Nijs naar Amerika trok en vooral... een zanger die ook viert dat hij 50 jaar op de planken staat. Dat doet hij met een unieke show "Een halve eeuw Zanger" die elk theater of schouwburg uit de voegen zal laten barsten. Want "Het werd zomer", "Bo", "Banger Hart", "Malle Babbe", "Zondag" en "Hou me vast" zijn slechts enkelen van de velen die de revue zullen passeren.

Terugblikken naar de ontelbare grote hits en onsterfelijke songs van één van de allergrootsten van De Lage Landen, "Rob De Nijs". Elk concert van Rob is een feest, en nu in het bijzonder, want Rob is "Een halve eeuw Zanger" !

Data

Er zijn nog geen data beschikbaar voor deze voorstelling.