Welkom op Music Hall βeta. Start met registreren. Feedback is hier welkom.

George Michael
Symphonica - The Orchestral Tour

Dit evenement is afgelopen.

Data

11 september 2012 20:00 Vorst Nationaal Afgelopen  

Beschrijving

George Michael herneemt zijn “Symphonica” tournee.

Vorig jaar moest George Michael ten gevolge van een longontsteking een deel van de tournee schrappen. De toen geannuleerde concerten zijn nu opnieuw ingepland. En George Michael voegt met een simpele beweging enkele nieuwe concerten toe! Ook in ons land wordt opnieuw een concert gepland. De “Symphonica” tournee herstart op 4 september in Wenen en reist nadien naar Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Op 11 september zal George Michael optreden in Vorst Nationaal. Goed 20.000 fans woonden in 2011 de shows van George Michael in het Antwerpse Sportpaleis en Vorst Nationaal bij. Heuglijk nieuws dus dat hij deze en andere fans opnieuw zal verwennen met “Symhonica: The Orchestral Tour”. De show is een echte must-see!

George Michael is een zeer graag gezien figuur in de muziekwereld. Invloedrijk voor de popmuziek was hij met Wham!. Daarna bouwde hij een prachtige solocarrière -vol emoties en levenslust- uit. Overal ter wereld vult George Michael grote zalen en stadions. Met zijn spectaculaire stem en warme muziek beroert hij telkens opnieuw vele fans. “Symphonica” is een prachtige nieuwe stap in zijn carrière. Elk optreden zorgt -voor zowel zanger als publiek- voor magische momenten. Tijdens de “Symphonica” tournee brengt George Michael een weloverwogen selectie uit zijn eigen repertoire, maar ook covers van zijn favoriete nummers van andere artiesten. Elke song krijgt een klassiek arrangement. Met “Symphonica” maakt George Michael een ambitieuze muzikale droom waar. De kritieken van de pers zijn lovend. De fans genieten elke keer opnieuw met volle teugen.


Organisator

Live Nation

Cast

headliner: George Michael
  • Comfort Seat € 146,5
    Business Seat € 163,4
    Business Seat Dinner € 238,5
  • Nieuwsbrief

    Registreer u en schrijf in op onze nieuwsbrief.: