ga naar inhoud
Dit evenement is afgelopen.

Seal

SUPPORT ACT: N8N

Gracia Live

Zijn albums met covers, Soul 1 & 2, kenden zo’n enorm succes dat Seal deze herfst op tournee gaat om klassiekers van onder andere James Brown, Otis Redding en Al Green live van zijn eigen stempel te voorzien. Uiteraard zal hij ook zijn allergrootste hits brengen zoals o.a: "Crazy" (1991), "Kiss from a Rose" (1994), "Human Beings" (1997), "Lovesdivine" (2001)…

Het album Soul 1, uitgebracht in 2008 met producers Trevor Horn en David Foster, bereikte de eerste plaats in de Belgische albumcharts, en bleef daar ook enkele weken staan dankzij covers van hits als "A Change Is Gonna Come" en "It's A Man's Man's Man's World". Drie jaar later, scheert Seal tevens hoge toppen met Soul 2 en bereikt hij platina in België. Seal heeft een aantal Amerikaanse juweeltjes van klassiekers gecoverd, en heeft zo een hele schare nieuwe fans verzameld, jong én oud. Maar ook jaren geleden was Seal bijzonder populair, nadat hij stevige hits scoorde met Killer in 1988 en drie jaar later ook met Crazy.

Zijn uitzonderlijke baritonstem heeft hem al een 15 jaar lange carrière opgeleverd, en bovendien overal ter wereld 115 miljoen albums helpen verkopen. Ook op het podium valt er niet onder deze geweldige stem en dat unieke timbre uit te komen. Live komt het talent van Seal pas helemaal tot zijn recht, wanneer hij schijnbaar moeiteloos van het ene naar het andere genre overstapt. Op deze nieuwe tournee, die Soul 2 werd gedoopt, zal Seal een deel van de concerten wijden aan de grote klassiekers van de soul, en vervolgens uit zijn eigen repertoire putten. Een intens muzikaal moment, dat u in geen geval mag missen.

Seal stond al in 2009 op het podium van een uitverkocht Vorst Nationaal en trad vorig jaar ook op tijdens de Night of the Proms.

Data

Er zijn nog geen data beschikbaar voor deze voorstelling.