ga naar inhoud

Nieuws

Marc Coessens wordt kapper

Geschreven door Music Hall op 14 december 2016


"Awards, miljoenen views op Youtube, halve finale Britain's Got Talent...

maar in België kennen alleen de buren mij"

Lees meer

Extra show voor Rapunzel wegens overdonderend succes!

Music Hall voegt twee extra speeldata toe aan de speellijst van RAPUNZEL tijdens de kerstvakantie:

- woensdag 4 januari 2017 om 11u00 in Stadsschouwburg Antwerpen

Bekijk HIER de nieuwe videoclip van Shauni!

KOOP TICKETS

'Rapunzel, de sprookjesmusical' krijgt een (extra) staartje. Na de eerder aangekondigde voorstellingen in de kerst- en krokusvakantie in Gent en Antwerpen, kunnen jong en oud nu ook op 28 december in Capitole Gent en op 4 januari 2017 in Stadsschouwburg Antwerpen, gaan genieten van deze sprankelende sprookjesmusical. 'Voice'-revelatie Shauni Rau debuteert als musicalactrice en kruipt in de huid van Prinses Rapunzel, maar dat is niet haar enige "debuut" in deze productie. Shauni zal voor het eerst ook in het Nederlands zingen voor het grote publiek.

"Ik vind het best wel eng om te zingen in het Nederlands, want het is toch wat uit m'n comfortzone", zegt Shauni Rau."Ik heb in het verleden wel al enkele Nederlandstalige nummers geschreven en bracht ook een eigen nummer op de begrafenis van mijn oma, maar dat beperkte zich tot familie en vrienden. Door mijn rol in 'Rapunzel, de sprookjesmusical' zal ik nu voor het eerst voor het grote publiek in het Nederlands zingen. Ik vind het wel mooi, want het is toch onze moedertaal, maar ik zal na afloop van de voorstellingen wel in het Engels blijven zingen en schrijven denk ik. Er werd een clipje opgenomen voor het nummer 'Waar blijft mijn prins' uit de musical. Ik ben heel blij met het resultaat, maar ook super benieuwd naar wat de mensen van "Shauni in het Nederlands" vinden", besluit een gezond nerveuze Shauni.

KOOP TICKETS

PRAKTISCH

Capitole Gent

26/12/16 om 14u en 17u

27/12/16 om 11u en 14u


Stadsschouwburg Antwerpen

04/01/17 om 11u EXTRA VOORSTELLING WEGENS SUCCES

25/02/17 en 26/02/17 om 11u en 14u


Leeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar

Duur: 75 minuten - zonder pauze

 Lees meer

Musicalsterren op 'Energiek Mechelen'!

Geschreven door Music Hall op 12 oktober 2016

Cultuurmarkt Gent 15% korting

Geschreven door Music Hall op 9 september 2016

Felgesmaakte voorproefjes op Cultuurmarkt zorgen voor stormloop op tickets en leveren meteen extra voorstellingen 'Evita' en 'Ne Me Quitte Pas' op!

Op zondag 28 augustus vond in Antwerpen de 21ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen plaats.

Wij palmden de Handschoenmarkt in en serveerden er aan het meer dan talrijk opgekomen publiek, heerlijke voorproefjes op enkele van de absolute speerpunten van ons nieuwe seizoen.
Zo genoten de mensen met volle teugen van de optredens van de cast van 'Chaplin', 'Evita' en 'Rapunzel', en lieten ze zich gedwee meevoeren in de bijna tastbare emotie tijdens de dansact van 'Ne Me Quitte Pas', van choreografe Isabelle Beernaert.
Onze ticketstand werd na elk optreden zowat overrompeld door het enthousiaste publiek, in die mate zelfs dat er vandaag al extra voorstellingen bekendgemaakt kunnen worden van 'Evita, de Musical' en 'Ne Me Quitte Pas' in Stadsschouwburg Antwerpen!


Nordin De Moor pakt met 'Chaplin' na Antwerpen ook Nederland in!


De cast van 'Chaplin, de Musical' was nog niet bekomen van de vele open doekjes na hun ijzersterke optreden op de Cultuurmarkt van Vlaanderen, of ze werden afgelopen zondagavond al verwacht op de prestigieuze - en live uitgezonden op AVROTROS -'Musical Sing-a-Long' in Nederland.
De Antwerpse musicalacteur Nordin De Moor, die de rol van Chaplin speelt, en de cast kregen de kans om er op te treden samen met het vermaarde Metropole Orkest. Ze deden precies wat van hen verwacht werd: Schitteren!

Bekijk HIER het fantastische optreden op de 'Musical Sing-a-Long'!
'Chaplin, de Musical'
speelt vanaf december 2016 in Vlaanderen en Nederland.

Praktisch:
Extra data voorstellingen
'Evita' 29/10/16 om 15u en 31/10/16 om 20u. - Stadsschouwburg Antwerpen
'Ne Me Quitte Pas' 10/11/16 om 20u - Stadsschouwburg Antwerpen