ga naar inhoud

Nieuws

Extra show voor Rapunzel wegens overdonderend succes!

Music Hall voegt twee extra speeldata toe aan de speellijst van RAPUNZEL tijdens de kerstvakantie:

- woensdag 4 januari 2017 om 11u00 in Stadsschouwburg Antwerpen

Bekijk HIER de nieuwe videoclip van Shauni!

KOOP TICKETS

'Rapunzel, de sprookjesmusical' krijgt een (extra) staartje. Na de eerder aangekondigde voorstellingen in de kerst- en krokusvakantie in Gent en Antwerpen, kunnen jong en oud nu ook op 28 december in Capitole Gent en op 4 januari 2017 in Stadsschouwburg Antwerpen, gaan genieten van deze sprankelende sprookjesmusical. 'Voice'-revelatie Shauni Rau debuteert als musicalactrice en kruipt in de huid van Prinses Rapunzel, maar dat is niet haar enige "debuut" in deze productie. Shauni zal voor het eerst ook in het Nederlands zingen voor het grote publiek.

"Ik vind het best wel eng om te zingen in het Nederlands, want het is toch wat uit m'n comfortzone", zegt Shauni Rau."Ik heb in het verleden wel al enkele Nederlandstalige nummers geschreven en bracht ook een eigen nummer op de begrafenis van mijn oma, maar dat beperkte zich tot familie en vrienden. Door mijn rol in 'Rapunzel, de sprookjesmusical' zal ik nu voor het eerst voor het grote publiek in het Nederlands zingen. Ik vind het wel mooi, want het is toch onze moedertaal, maar ik zal na afloop van de voorstellingen wel in het Engels blijven zingen en schrijven denk ik. Er werd een clipje opgenomen voor het nummer 'Waar blijft mijn prins' uit de musical. Ik ben heel blij met het resultaat, maar ook super benieuwd naar wat de mensen van "Shauni in het Nederlands" vinden", besluit een gezond nerveuze Shauni.

KOOP TICKETS

PRAKTISCH

Capitole Gent

26/12/16 om 14u en 17u

27/12/16 om 11u en 14u


Stadsschouwburg Antwerpen

04/01/17 om 11u EXTRA VOORSTELLING WEGENS SUCCES

25/02/17 en 26/02/17 om 11u en 14u


Leeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar

Duur: 75 minuten - zonder pauze

 Lees meer

Musicalsterren op 'Energiek Mechelen'!

Geschreven door Music Hall op 12 oktober 2016

Cultuurmarkt Gent 15% korting

Geschreven door Music Hall op 9 september 2016

Felgesmaakte voorproefjes op Cultuurmarkt zorgen voor stormloop op tickets en leveren meteen extra voorstellingen 'Evita' en 'Ne Me Quitte Pas' op!

Op zondag 28 augustus vond in Antwerpen de 21ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen plaats.

Wij palmden de Handschoenmarkt in en serveerden er aan het meer dan talrijk opgekomen publiek, heerlijke voorproefjes op enkele van de absolute speerpunten van ons nieuwe seizoen.
Zo genoten de mensen met volle teugen van de optredens van de cast van 'Chaplin', 'Evita' en 'Rapunzel', en lieten ze zich gedwee meevoeren in de bijna tastbare emotie tijdens de dansact van 'Ne Me Quitte Pas', van choreografe Isabelle Beernaert.
Onze ticketstand werd na elk optreden zowat overrompeld door het enthousiaste publiek, in die mate zelfs dat er vandaag al extra voorstellingen bekendgemaakt kunnen worden van 'Evita, de Musical' en 'Ne Me Quitte Pas' in Stadsschouwburg Antwerpen!


Nordin De Moor pakt met 'Chaplin' na Antwerpen ook Nederland in!


De cast van 'Chaplin, de Musical' was nog niet bekomen van de vele open doekjes na hun ijzersterke optreden op de Cultuurmarkt van Vlaanderen, of ze werden afgelopen zondagavond al verwacht op de prestigieuze - en live uitgezonden op AVROTROS -'Musical Sing-a-Long' in Nederland.
De Antwerpse musicalacteur Nordin De Moor, die de rol van Chaplin speelt, en de cast kregen de kans om er op te treden samen met het vermaarde Metropole Orkest. Ze deden precies wat van hen verwacht werd: Schitteren!

Bekijk HIER het fantastische optreden op de 'Musical Sing-a-Long'!
'Chaplin, de Musical'
speelt vanaf december 2016 in Vlaanderen en Nederland.

Praktisch:
Extra data voorstellingen
'Evita' 29/10/16 om 15u en 31/10/16 om 20u. - Stadsschouwburg Antwerpen
'Ne Me Quitte Pas' 10/11/16 om 20u - Stadsschouwburg Antwerpen

Op zondag 28 augustus wordt in Antwerpen met de 21ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen, het feestelijke startschot van het nieuwe cultuurseizoen gegeven.

Op dit gratis cultuurfeest met reuzegrote infomarkt en live optredens, presenteren 170 organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun nieuwe programma.


Music Hall palmt komende zondag de Handschoenmarkt in en serveert er aan de voet van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal heerlijke voorproefjes op enkele van de absolute speerpunten van het nieuwe seizoen.
Zo kan je tussen 11u. en 18u. al even komen kennismaken en/of meezingen met de cast van 'Evita', 'Rapunzel' en 'Chaplin', je laten verbazen door 'The Illusionists', of simpelweg genieten van een verbluffende dansact van choreografe Isabelle Beernaert.

Kom nu zondag dus zeker langs op de Handschoenmarkt - pal tussen de Grote Markt en de Groenplaats - en laat het nieuwe seizoen van Music Hall je smaken!
Voor het volledige programma van zondag, klik hier.

Tijdelijke cultuurmarktkorting van 15% op alle producties!!
Naar aanleiding van de Cultuurmarkt van Vlaanderen, pakken we ook uit met eentijdelijke korting van 15% op tickets voor alle producties van het Music Hall-seizoen '16/'17!

Klik hier voor het volledige aanbod en geniet vanaf donderdag 24 augustus tot en met zondag 28 augustus van deze mooie korting!Niet enkel in België wordt reikhalzend uitgekeken naar de door Music Hall herwerkte versie van 'Chaplin, de Musical', ook in het buitenland zijn de verwachtingen hooggespannen. 

De Belgische musicalproducent verkreeg de exclusieve rechten om deze prestigieuze Broadway-productie nationaal én internationaal te gaan produceren en exploiteren, en de interesse is dermate groot dat 'Chaplin, de Musical' al voor de start van de voorstellingen verzekerd is van een eerste buitenlands avontuur.

Na de eerder aangekondigde reeks previews in december 2016 in Capitole Gent, zal 'Chaplin, de Musical' van 23 december 2016 tot en met 3 januari 2017 te zien zijn in het Amsterdamse RAI-theater. De speeldata tijdens die periode in Antwerpen worden verplaatst naar het laatste weekend van de kerstvakantie, van 6 tot en met 8 januari. In het voorjaar van 2017 keert 'Chaplin, de Musical’ vervolgens terug naar Vlaanderen voor de officiële wereldpremière. Er staan voorstellingen in Antwerpen en Gent gepland.

De speeldata voor 'Chaplin, de Musical' van 22 tot en met 30 december 2016 in Antwerpen komen te vervallen, maar niet getreurd, want de uiterst succesvolle en internationaal gelauwerde voorstelling 'Peter Pan, The Never Ending Story', strijkt in de eindejaarsperiode ter vervanging neer in Stadsschouwburg Antwerpen, voor een korte en éénmalige reeks van voorstellingen.

'Peter Pan, The Never Ending Story' werd gecreëerd in 2012 en wist toen in België meer dan 170.000 bezoekers te bekoren. Daarna speelde de show succesvol in de grootste steden van de UK, in Dubai, Singapore, Taipei en Doha. Momenteel staat de show in Abu Dhabi.
In Singapore werd de arena-versie aangepast naar een theaterversie en het is die versie die in december in Antwerpen te zien zal zijn. Er zal in Stadsschouwburg Antwerpen ook een exclusieve 3D-registratie van de voorstellingen plaatsvinden.
Na de passage in Antwerpen verhuist 'Peter Pan, The Never Ending Story' naar Zuid-Korea.
Info over de cast die in Antwerpen op de planken zal staan volgt later.

Tickets & info 'Chaplin, de Musical' en 'Peter Pan, The Never Ending Story