ga naar inhoud

Nieuws

Silvy De Bie (Tinker Bell), Lisa Michels (Tiger Lily) en Steven Roox (Peter Pan) mogen hun drukbezette agenda voor deze eindejaarsperiode nog wat aanvullen. Na de eerder aangekondigde voorstellingen van 'Peter Pan, The Never Ending Story' op 27, 28, 29 en 30 december, zal de internationaal gelauwerde voorstelling ook op maandag 2 januari 2017 om 15u te zien zijn in Stadsschouwburg Antwerpen. Geen paniek dus voor diegenen die nog geen tickets konden bemachtigen voor dit adembenemende spektakel vol fantasie en magie, er is nog fairy dust genoeg voor iedereen op 2 januari! Tickets & info: www.musichall.be

KOOP TICKETS      ONTDEK MEER Lees meer

Musicalfan van het eerste uur of een groentje? Wat je ook bent, Chaplin, de musical blaast je gegarandeerd van je sokken!

Bovendien is dit het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. Ontdek hieronder 7 redenen waarom je Chaplin, de musical zeker gezien moet hebben.

Lees meer

Marc Coessens wordt kapper

Geschreven door Music Hall op 14 december 2016


"Awards, miljoenen views op Youtube, halve finale Britain's Got Talent...

maar in België kennen alleen de buren mij"

Lees meer

Extra show voor Rapunzel wegens overdonderend succes!

Music Hall voegt twee extra speeldata toe aan de speellijst van RAPUNZEL tijdens de kerstvakantie:

- woensdag 4 januari 2017 om 11u00 in Stadsschouwburg Antwerpen

Bekijk HIER de nieuwe videoclip van Shauni!

KOOP TICKETS

'Rapunzel, de sprookjesmusical' krijgt een (extra) staartje. Na de eerder aangekondigde voorstellingen in de kerst- en krokusvakantie in Gent en Antwerpen, kunnen jong en oud nu ook op 28 december in Capitole Gent en op 4 januari 2017 in Stadsschouwburg Antwerpen, gaan genieten van deze sprankelende sprookjesmusical. 'Voice'-revelatie Shauni Rau debuteert als musicalactrice en kruipt in de huid van Prinses Rapunzel, maar dat is niet haar enige "debuut" in deze productie. Shauni zal voor het eerst ook in het Nederlands zingen voor het grote publiek.

"Ik vind het best wel eng om te zingen in het Nederlands, want het is toch wat uit m'n comfortzone", zegt Shauni Rau."Ik heb in het verleden wel al enkele Nederlandstalige nummers geschreven en bracht ook een eigen nummer op de begrafenis van mijn oma, maar dat beperkte zich tot familie en vrienden. Door mijn rol in 'Rapunzel, de sprookjesmusical' zal ik nu voor het eerst voor het grote publiek in het Nederlands zingen. Ik vind het wel mooi, want het is toch onze moedertaal, maar ik zal na afloop van de voorstellingen wel in het Engels blijven zingen en schrijven denk ik. Er werd een clipje opgenomen voor het nummer 'Waar blijft mijn prins' uit de musical. Ik ben heel blij met het resultaat, maar ook super benieuwd naar wat de mensen van "Shauni in het Nederlands" vinden", besluit een gezond nerveuze Shauni.

KOOP TICKETS

PRAKTISCH

Capitole Gent

26/12/16 om 14u en 17u

27/12/16 om 11u en 14u


Stadsschouwburg Antwerpen

04/01/17 om 11u EXTRA VOORSTELLING WEGENS SUCCES

25/02/17 en 26/02/17 om 11u en 14u


Leeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar

Duur: 75 minuten - zonder pauze

 Lees meer

Musicalsterren op 'Energiek Mechelen'!

Geschreven door Music Hall op 12 oktober 2016