ga naar inhoud

‘Grease, The Arena Show’ in april niet alleen in Vorst Nationaal maar ook in Sportpaleis Antwerpen!

Geschreven door Music Hall op 22 januari 2014 | Algemeen

Na de enthousiaste reacties op de eerste voorstellingen van ‘Grease, The Arena Show’, begin januari in Vorst Nationaal, is de belangstelling erg groot voor de volgende speelreeks in april 2014. Tijdens de paasvakantie zal deze spectaculaire arenavoorstelling daarom niet alleen te zien zijn in Vorst Nationaal maar ook in het Sportpaleis Antwerpen! Tickets voor de voorstelling in Antwerpen zullen beschikbaar zijn vanaf vrijdag 24 januari om 10u.

Producent Music Hall stopt de bekende musical ‘Grease’ in een modern, indrukwekkend jasje – een feelgoodshow die zich kan meten met de beste concertspektakels. Ontdek hoe deze tijdloze klassieker er anno 2014 uitziet, met hippe Pink Ladies en stoere T-Birds, en op het voorplan het ontwapenende liefdesverhaal tussen Sandy en Danny. Herbeleef de magie van ‘Grease’ met zijn onsterfelijke hits, aanstekelijke humor en swingende choreografieën. ‘Grease, The Arena Show’ is één groot feest!

Het publiek kan exclusieve partyseats boeken. Dat zijn de beste plaatsen rond het podium in de arena. Veel dichter kun je je niet bij de acteurs bevinden zonder zelf op het podium te staan. Wie een partyseat boekte, is achteraf welkom op de afterparty. Daar ontmoet je de cast van ‘Grease’ en kun je met ze op de foto, terwijl een dj het feest nog een hele tijd langer laat duren.

PRAKTISCHE INFORMATIE
16/04 - 15u Vorst Nationaal (tweetalige ondertiteling)
16/04 – 20u Vorst Nationaal (tweetalige ondertiteling)
19/04 – 20u Sportpaleis Antwerpen  --> tickets vanaf 24 januari om 10:00

Tickets via www.musichall.be