Grease

de hitmusical

Hoewel hij al dateert van 1972 en de iconische film met Olivia Newton-John en John Travolta uitkwam in 1978, is Grease nog altijd een absolute publiekslieveling. Het romantische verhaal van Sandy en Danny, en natuurlijk klassieke songs als ‘You’re The One That I Want’, ‘Hopelessly Devoted To You’, ‘Summer Nights’ en ‘Sandy’ – in deze productie in aanstekelijke Nederlandstalige versies – doen het publiek nog steeds dromen, wat nog maar eens werd bewezen op de première van Grease in Stadsschouwburg Antwerpen. 



Ontdek deze “all time favourite” musical met klassiekers als ‘You’re The One That I Want’, ‘Sandy’ en ‘Hopelessly Devoted To You’ die in ieders muzikale geheugen gegrift staan.

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die samen een romantische zomer hebben beleefd. Maar nu het nieuwe schooljaar weer begint, laten de stoere Danny en de brave Sandy hun ware gevoelens niet zien in het bijzijn van hun vriendengroepen, de Pink Ladies en de T-Birds. Dat zorgt uiteraard voor de nodige teleurstellingen, twijfels en andere liefdesperikelen. Een danswedstrijd brengt de twee geliefden weer samen, maar niet voor lang. Dan verandert Sandy van een schoolmeisje in een sexy vamp…

De musical werd in 1978 verfilmd met John Travolta en Olivia Newton-John in de hoofdrollen. Een hitfilm die wereldwijd door miljoenen is bekeken en tot op de dag van vandaag populair is. De hitsongs van Grease behoren tot de best verkochte platen aller tijden.

Creatives

PRODUCENT     Geert Allaert

REGIE     Christophe Ameye

REGIE-ASSISTENT     Brigitte Derks

CHOREOGRAFIE     Laurent Flament

COMPOSER    Ad van Dijk en Matt Dunkley

ARRANGEMENTEN    Matt Dunkley

TEKST    Peggy Verhoeven & John Hoelen

CONTACT

contact us  for more information

Pictures

© Luk Monsaert
MARKETING KIT

contact us for the download code


TECHNICAL RIDER

contact us for the download code

FULL SHOT VIDEO

contact us for the download code

Pictures

© Steven Hendrix