Judy, the musical dinner show

Het verhaal van een legende

In juni 2022, het jaar en de maand dat de gelauwerde en geliefde Amerikaanse actrice en zangeres Judy Garland (10/06/1922 – 22/10/1969) haar 100ste verjaardag zou vieren, brengt producent Music Hall de jubileumproductie Judy, the musical dinner show op de planken van Studio Zuid in Antwerpen.
Belangrijkste puzzelstukje in deze productie, die u tot ver over de regenboog meeneemt in het verhaal van de betreurde Judy Garland die zich in 1968 voorbereidt op haar laatste concertreeks in de befaamde Londense nachtclub ‘The Talk of The Town’, is natuurlijk: Wie wordt de Vlaamse Judy?


Het antwoord op deze vraag was voor Music Hall even klaar als duidelijk, want wie beter om de turbulente tocht van Judy Garland – met haar kenmerkende cocktail van talent, vlijmscherpe humor en vastberadenheid – geloofwaardig neer te zetten dan actrice, cabaretière, zangeres en schrijfster Els de Schepper? Nadat ze van oktober 2015 tot en met mei 2016 op onnavolgbare wijze gestalte gaf aan Edith Piaf in Piaf, de musical, mag Els dus opnieuw in de huid van een legendarische grande dame kruipen in een productie van Music Hall. Met deze rol treedt Els de Schepper ook in de voetsporen van Renée Zellweger, die op 9 februari 2020 nog de Oscar voor ‘Beste actrice’ in de wacht sleepte voor haar vertolking van het Hollywood-icoon in de gelauwerde filmversie Judy.

Creatives

PRODUCENT     Geert Allaert

REGIE     Christophe Ameye

REGIE-ASSISTENT     Brigitte Derks

CHOREOGRAFIE     Laurent Flament

COMPOSER    Ad van Dijk en Matt Dunkley

ARRANGEMENTEN    Matt Dunkley

TEKST    Peggy Verhoeven & John Hoelen

CONTACT

contact us  for more information

Pictures

© Luk Monsaert
MARKETING KIT

contact us for the download code


TECHNICAL RIDER

contact us for the download code

FULL SHOT VIDEO

contact us for the download code

Pictures

© Luk Monsaert