Extra shows ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’

Tomas DigneffeHans & Grietje, Kids, Nieuws

Op 27 en 28 april 2019 komen Hans & Grietje terug

Extra voorstellingen in Stadsschouwburg Antwerpen


Afgelopen zondag vloeiden er in Stadsschouwburg Antwerpen enkele traantjes bij de cast van Hans en Grietje, de sprookjesmusical. Na succesvolle doortochten van deze gloednieuwe, superleuke familievoorstelling eerder dit seizoen in Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende, mocht de fantastische cast met o.a. Ianthe Tavernier, Wout Verstappen, Ilse La Monaca en Matthew Michel, een laatste keer een staande ovatie en oorverdovend applaus in ontvangst nemen. Althans dat dachten ze, want het publiek wil duidelijk meer en dat krijgt het dan ook! Music Hall biedt met trots 2 EXTRA shows van Hans en Grietje, de sprookjesmusical aan. Volg dus op 27 en 28 april 2019 voor een laatste keer het kruimelspoor van Hans en Grietje naar Stadsschouwburg Antwerpen en ga mee op zoek naar de wensput! 

Extra shows wegens groot succes!


BOEK HIER

Hans en Grietje, de sprookjesmusical is net als het succesvolle Roodkapje, de sprookjesmusical een leuke, interactieve familiemusical waar jong én oud van kunnen genieten. Het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm is in een nieuw jasje gestoken met een Vlaamse cast, leuke liedjes, veel humor en aanstekelijke dansjes!
 
Het wordt een avontuurlijke zoektocht door het grote toverbos waar we tal van leuke personages tegen het lijf lopen. Zo ontmoet het hilarische konijnenduo Whoppie en Floppie uit ‘Roodkapje, de sprookjesmusical’ deze keer Hans en Grietje, komen we een echte prins met zijn lakeien tegen en ontdekken we het lekkere, maar o zo verraderlijke peperkoeken snoephuisje…Het belooft een spannend avontuur te worden!
 
Na afloop van deze familievoorstelling kunnen de kids op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet!Lees hier meer over Has en Grietje! – de sprookjesmusical.

Deel met je vrienden