Hans & Grietje nemen videoclip op

Tomas DigneffeHans & Grietje, Kids, Musical, Nieuws

Hans & Grietje nemen videoclip op van het themanummer ‘Zo Gaan Wij Op Pad’


“Het wordt een toffe bewerking, in een modern jasje.”Ianthe Tavernier

Dat Ianthe Tavernier (29) uit De Buurtpolitie naast acteren ook een boon heeft voor musical, bewees ze al met De Kleine Zeemeermin, Sneeuwwitje De Sprookjesmusical en War Horse. Momenteel is ze samen met Ghost Rocker Wout Verstappen (24) in volle voorbereiding van Hans en Grietje, de nieuwe sprookjesmusical waarin ze samen de hoofdrollen spelen.

Voor het eerst vertaalt zich dat ook in een videoclip. Gisteren stonden Tavernier en Verstappen op de set voor de clip van ‘Zo Gaan Wij Op Pad’, het themanummer van Hans & Grietje, de sprookjesmusical. Die draaiden ze in Heist-op-den-Berg, in het natuurdomein De Averegten. Dat het bakken en braden was in hun kostuums spreekt voor zich, maar de twee hoofdrolspelers voelden ook voor de camera onmiddellijk een klik.

Ik wil Hans & Grietje aan het werk zien!

BOEK HIER

“Het leuke aan deze musical is dat het niet het vertrouwde verhaal van Hans en Grietje wordt”, vertelt Tavernier. “Het wordt een toffe bewerking, in een modern jasje. Ik mag dus nog niet te veel verklappen. Maar ik ben heel bij met deze rol. Na Ariël in De Kleine Zeemeermin blijf ik wat in die sprookjessfeer hangen. Dat lijkt me op het lijf geschreven. (lacht) En deze rol ligt me: ik hou van stoere, niet te meisjesachtige karakters. En dat is Grietje.”

Het eindresultaat is binnen enkele weken te bewonderen. De première staat gepland voor 28 oktober, in De Stadsschouwburg van Antwerpen. Daarna trekt de musical heel Vlaanderen rond.

– Het NieuwsbladLees hier meer over Hans & Grietje, de sprookjesmusical.

Deel met je vrienden