De prinses en de Toverspiegel – voltallige cast

Tomas DigneffeNieuws, Prinses en de toverspiegel

Elke Buyle, Charlotte Campion, Mike Wauters, Niels Batens, Charlotte Verduyn, Brent Pannier en Marit Dollevoet
maken cast gloednieuwe sprookjesmusical
De Prinses en de Toverspiegel compleet


Tijdens de Herfst- en kerstvakantie
in Gent, Antwerpen, Hasselt en Oostende
+ extra voorstellingen op 23 en 24 november in Antwerpen

Vanaf 26 oktober 2019 presenteert Music Hall met De Prinses en de Toverspiegel opnieuw een interactieve sprookjesmusical voor jong én oud. Met Gene Thomas als gekke tovenaar Yoda Dumbeldeur, Yanni Bourguignon als Druivenplukker Flynn, Rosanne Pits als Prinses Rosanna en Charline Catrysse en Michaël Zanders die opnieuw in de huid mogen kruipen van het hilarische, kibbelende West-Vlaamse konijnduo Whoppie en Floppie, oogde de hoofdcast al erg veelbelovend, maar kwaliteit is er nooit genoeg moet het creatieve team achter ‘De Prinses en de Toverspiegel’ gedacht hebben….  

Elke Buyle

Charlotte Campion

Mike Wauters

Niels Batens

Charlotte Verduyn

Brent Pannier

Marit Dollevoet

Zo worden Charlotte Campion en Mike Wauters, die in het dagelijks leven een prachtig getrouwd koppel vormen, voor De Prinses en de Toverspiegel even gescheiden van tafel en bed. Charlotte zal zich moeten uitsloven als kamermeisje Sophie, terwijl Mike als Koning Arkon gekoppeld wordt aan een andere Charlotte, namelijk Charlotte Verduyn die gestalte mag geven aan Koningin Elsa. Mike zal ook de rollen van Prins Helmut von Tirolia en Prins Donald van Texania op zich nemen. Aan royalty geen gebrek overigens in deze sprookjesmusical, want ook Elke Buyle (Koningin Elisabeth), Niels Batens (Koning Berend)Michaël Zanders (Prins Colin van Scotania) en Brent Pannier (Prins Vladimir van Russania en Prins Don Carlos van Espania), worden gekroond in De Prinses en de ToverspiegelBrent Pannier zal, net als Marit Dollevoet, ook als lakei opdraven in deze fantastische productie.

Ik wil gaan kijken naar deze sprookjesmusical!

BOEK HIER

De Prinses en de Toverspiegel

In de beste sprookjes heb je het gevoel dat alles kan gebeuren en dat is ook in deze sprookjesmusical het geval. ‘De Prinses en de Toverspiegel’ neemt je mee op een magische reis vol humor, magie, vrolijke meezingers en aanstekelijke dansjes. Ook de ouders worden niet vergeten, want er werden vele dubbele bodems en subtiele verwijzingen met een knipoog in het verhaal verstopt.
 
Na het vallen van het doek is het trouwens nog niet gedaan met de fun, want dan kunnen de kinderen nog glunderend op de foto tijdens een meet & greet met de sprookjesfiguren!Het verhaal

Er was eens een prinses met een magische toverspiegel. Elke dag gebruikte de prinses deze spiegel om in de toekomst te kijken, totdat op een dag de spiegel plots verdwijnt. Een behoorlijk slechte timing, want de 18de verjaardag van de prinses komt eraan en die dag moet ze een prins uitkiezen om het koninkrijk naar een mooie toekomst te leiden.
 
Hoe weet ze nu welke keuze ze moet maken? Ze besluit het paleis te verlaten en op zoek te gaan naar een tovenaar met een glazen bol, in de hoop dat hij haar de toekomst kan laten zien zodat ze zeker de juiste prins uitkiest. Onderweg beleeft ze de spannendste avonturen en maakt ze nieuwe vrienden, waaronder het hilarische West-Vlaamse konijnenduo Whoppie en Floppie.
 
Zal ze de tovenaar kunnen vinden? Hoe ziet haar toekomst eruit? En die van het koninkrijk? Hadden we nu maar een glazen bol…of een toverspiegel misschien?

Lees hier meer over De Prinses en de Toverspiegel.

Deel met je vrienden