Videoclip Hans & Grietje

Tomas DigneffeHans & Grietje, Kids, Musical, Nieuws

Ianthe Tavernier en Wout Verstappen duiken het bos in voor videoclip Zo Gaan Wij Op Pad


“Het themaliedje van Hans en Grietje, de sprookjesmusical , ‘Zo gaan wij op pad’ is een instant meezinger die jong en oud meteen in de juiste sfeer brengt.”

Vanaf 28 oktober kan je in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt, Capitole Gent en Kursaal Oostende gaan kijken naar Hans en Grietje, de sprookjesmusical. Het alom geliefde sprookje over broer en zus die in het peperkoekenhuisje ten prooi vallen aan de boze heks, wordt in een modern jasje gestoken met originele liedjes, coole dansjes, verrassende personages en een gezonde dosis humor.

Om alvast helemaal in de sfeer te geraken, lanceert Music Hall nu reeds het themaliedje van Hans en Grietje, de sprookjesmusical. Dat is het heerlijk aanstekelijke Zo gaan wij op pad geworden, een instant meezinger die jong en oud meteen in de juiste sfeer brengt. Voor de opname van de bijhorende videoclip, trokken hoofdrolspelers Ianthe Tavernier en Wout Verstappen onlangs naar het prachtige natuurdomein De Averegten in Hallaar (Heist-op-den-Berg). Het leuke resultaat van hun noeste arbeid op deze tropisch warme zomerdag, kan u HIER bekijken!

Ik wil naar Hans & Grietje!

BOEK HIER

Volg vanaf 28 oktober 2018 het kruimelspoor van ‘Hans en Grietje’ naar Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt, Capitole Gent en Kursaal Oostende, en ga mee op zoek naar de wensput! Weerstaan Hans & Grietje de zoete verleiding van de heks en haar heerlijke, maar o zo verraderlijke peperkoekenhuisje? En vinden ze de weg terug naar huis? Het belooft een spannend avontuur te worden! 

Ook nu zal de mooie Music Hall-traditie bewaard worden en kunnen de kids na afloop van de voorstelling op de foto met hun favoriete sprookjesfiguren, tijdens een geanimeerde meet & greet.

Lees hier meer over Hans & Grietje, de sprookjesmusical.

Deel met je vrienden