De opvolger van Neverland

Nu als Nederlandstalig muzikaal familiespektakel


Blink je beste glazen schoeisel en pompoenkoets op, Music Hall nodigt het hele gezin uit van 19 tot 30 december 2019 in Stadsschouwburg Antwerpen en van 2 tot 5 januari 2020 in Capitole Gent voor een sublieme show! Cinderella is een Nederlandstalig muzikaal spektakel waarbij 30 doorwinterde acteurs, zangers en dansers het beste van zichzelf geven.
Een vernieuwende coming-of-age vertelling van het tijdloze sprookje, met liefde als hoofdpersonage.

Geen muis, kleuter of hoogbejaarde die het verhaal van Assepoester, of Cinderella, nog nooit gehoord heeft. De Disney-versie uit 1950 van het geliefde Charles Perrault-sprookje is de hedendaagse standaard, de Hollywoodremake uit 2015 een succesvolle herinterpretatie.

Maar zo zag je Assepoester nog nooit: creatief producent Geert Allaert en Music Hall presenteren een vernieuwende versie van het originele verhaal met interactieve videomuren waarin actiescènes en decors samenvloeien. Als arme Assepoester haar zorgen neerpent, kan je haar dagboek in aquarel-stijl op het scherm volgen alsof Anton Pieck de verfborstel vastheeft.

De enscenering is adembenemend: ga volledig op in de grandeur van het koninklijk paleis, verken een lieflijk huisje in de natuur en proef de decadentie die de boze stiefmoeder en haar valse dochters meebrengen.

De originele composities van muziekveteraan Matt Dunkley smelten samen met de vlotte regie van Christophe Ameye en doen je elke emotie dubbel zo intens beleven. De choreografie van Laurent Flament en zijn meer dan 20 dansers tillen het verhaal op alle vlakken naar een hogere dimensie met alles van moderne en klassieke dansstijlen tot breakdancers. 
Het recept voor een betoverend mooie, hilarische en ontzettend pakkende voorstelling.

 
 

Dat klinkt als muziek in mijn oren.


BOEK HIER

Het verhaal


Na de geboorte van kleine Ella overlijdt mama Emily. Wanneer haar vader George uiteindelijk hertrouwt, verwelkomt ze haar stiefmoeder en de verwaande zusjes Anastasia en Drizella met open armen – zo zou Ella’s moeder het gewild hebben.

Maar stiefmama wilt een luxeleventje en kan de brave Ella niet luchten.
Als vader George ook ineens overlijdt toont haar nieuwe ‘familie’ hun ware aard en wordt Ella als dienstmeid ingezet.


Wanneer ze op een dag een knappe onbekende ontmoet in het bos, neemt ze haar lot zelf in handen.
Wat daarop volgt is een wervelwind van magie en make-overs, prinsen en prinsessen, transformerende tijdstippen, innerlijke kracht en één verloren muiltje. Liefde is sterker dan haat.

Cinderella is een uniek gezinsspektakel dat alle traditionele elementen van je favoriete sprookjes met een welgemikte bibbidi-bobbidi-boo omtovert tot een moderne, hartverwarmende show.

Duurtijd: ± 1u30 zonder pauze.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.


Zing alvast mee met het wondermooie ‘Een puur gevoel’ of ‘Hopen, bidden, dromen’ uit het muzikaal familiespektakel Cinderella


“Een vernieuwende coming-of-age vertelling van het tijdloze sprookje,
met liefde als hoofdpersonage.”

De cast

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse tincidunt aliquam tempor. Etiam risus dolor, auctor dapibus lorem vitae, lobortis tincidunt nunc. Mauris rutrum lectus nulla, eu lacinia massa ornare at. Donec magna eros, molestie at tincidunt ac, ornare id metus. Duis feugiat nibh et sem finibus elementum. In vitae convallis elit.

Lees hier meer over de fantastische cast van Mozart! – de Musical.


Placeholder
Oedo Kuipers
Placeholder
Ana Milva Gomes

Deel met je vrienden

De cast


Placeholder
Roos van der
Waerden


Placeholder
Isabelle
Heremans
Placeholder
Stéphania
Casneuf
 

Placeholder
Susan
Tonnard


Placeholder
Sofie
De Schryver
 

Partners

 
 

Lees hier meer over de fantastische cast van Cinderella.

In beeld

Neem een kijkje achter de schermen van de repetities.

© Luk Monsaert


Deel met je vrienden

Met dank aan onze Belgische Tax Shelter investeerders