Hans & Grietje, de sprookjesmusical

Een interactieve sprookjesmusical voor de hele familie

Na het grote succes van Hans & Grietje, de sprookjesmusical dit najaar in Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende kondigt Music Hall met trots EXTRA shows aan op 27 & 28 april 2019 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Hans & Grietje, de sprookjesmusical is net als het succesvolle Roodkapje, de sprookjesmusical een leuke, interactieve familiemusical waar jong én oud van kunnen genieten. Het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm is in een nieuw jasje gestoken met een Vlaamse cast (met o.a. Ianthe Tavernier, Wout Verstappen, Ilse La Monaca, Matthew Michel,…), leuke liedjes, veel humor en aanstekelijke dansjes!

De show


Volg eind april voor een laatste keer het kruimelspoor van Hans & Grietje naar Stadsschouwburg Antwerpen en ga mee op zoek naar de wensput! Het wordt een avontuurlijke zoektocht door het grote toverbos waar we tal van leuke personages tegen het lijf lopen. Zo zal het hilarische konijnenduo Whoppie & Floppie uit Roodkapje, de sprookjesmusical deze keer Hans & Grietje ontmoeten, komen we een echte prins met zijn lakeien tegen en ontdekken we het lekkere, maar o zo verraderlijke, peperkoeken snoephuisje…


Het belooft een spannend avontuur te worden!

Na afloop van deze familievoorstelling kunnen de kids zoals steeds op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet!


Duur voorstelling:
±90 minuten zonder pauze

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar


“Van de makers van Roodkapje, de sprookjesmusical”

Zing en dans mee met Hans & Grietje hun soundtrack ‘Zo gaan wij op pad’.

De cast

Hans & Grietje, de sprookjesmusical heeft een topcast. Ontdek ze hier allemaal.


Placeholder
Wout Verstappen

als Hans

Placeholder
Ianthe Tavernier

als Grietje

Placeholder
Ilse La Monaca

als de Heks


Extra shows wegens groot succes!


BOEK HIER

In beeld

Bekijk de foto’s van deze interactieve sprookjesmusical.

Partners


Deel met je vrienden