Madagascar, de musical dinner show

Een beestige feelgood musical dinner show

MEDEDELING AAN DE TICKETKOPERS:
De shows voorzien voor juni & juli 2021 zijn omwille van de coronacrisis uitgesteld naar de krokusvakantie van 2022.  Alle ticketkopers hebben via mail een voucher ontvangen waarmee men kan omboeken. Heb je de mail gemist? Stuur even een berichtje naar info@musichall.be.

Handen omhoog als je houdt van dansen, dansen! Want de gekste dierenbende aller tijden komt in de krokusvakantie van 2022 terug naar België! Music Hall brengt in samenwerking met Selladoor productions de Dreamworks animatiefilm Madagascar naar de theaters in een onovertroffen musical dinner show. Afspraak eind februari 2022 in Studio Zuid te Antwerpen.

Toen de eerste Madagascar animatiefilm van Dreamworks in 2005 van het witte doek knalde, werd het verhaal van de ontsnapte dierentuinbewoners die terugkeren naar de wildernis een wereldwijd fenomeen. Music Hall presenteert nu vijftien jaar na de première van de originele kaskraker een beestige Nederlandstalige musical, gebaseerd op de film én de musical die eerder al potten brak in het Verenigd Koninkrijk.

Zelfs al zag je de film nog nooit, deze wervelende adaptatie zal je op staande poot inpalmen. Het hele verhaal, met al je favoriete personages uit de animatiefilm,komt tot leven in één hilarische feelgoodmusical. Laat je meeslepen door een kleurrijke kliek jungleheersers in knappe dierenkostuums en geniet van de weelderige enscenering die meteen tot de verbeelding spreekt. Producent Geert Allaert en regisseur Christophe Ameye leiden alles in goede banen en serveren een 100 minuten durend muzikaal spektakel waar het hele gezin gelukkig van wordt! Zing, dans en lach mee met de avonturen van de uitzinnigste beestenbende die je ooit hebt ontmoet.

Bovendien geniet je tijdens de show van een overheerlijke kindvriendelijke maaltijd om duimen en vingers van af te likken.

 
 

Dat klinkt als muziek in mijn oren.


BOEK HIER

Het verhaal

Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraf wonen in de Central Park Zoo in New York. Dagelijks laten ze het beste van zichzelf zien en worden ze bewonderd door de duizenden bezoekers. Totdat Marty na zijn 10de verjaardag een midlifecrisis krijgt en wil ontsnappen om in het wild te leven. Wanneer zijn vrienden de achtervolging inzetten op hun vriend, raakt de bal aan het rollen… Het wordt een dol avontuur dat hen uiteindelijk overzee brengt, naar de knotsgekke wereld van Madagascar waar het elke dag feest is.

Praktische info:

Duur show: ca. 90 minuten
Voor kleine en grote kinderen van 3 tot 93 jaar.
Kindvriendelijke maaltijd inbegrepen in de prijs. 

 


“Een hilarisch familiespektakel voor jong én oud”

De cast

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse tincidunt aliquam tempor. Etiam risus dolor, auctor dapibus lorem vitae, lobortis tincidunt nunc. Mauris rutrum lectus nulla, eu lacinia massa ornare at. Donec magna eros, molestie at tincidunt ac, ornare id metus. Duis feugiat nibh et sem finibus elementum. In vitae convallis elit.


Placeholder
Oedo Kuipers
Placeholder
Ana Milva Gomes

In beeld

Bekijk de foto’s van de prachtige decors van deze musical.

Partners

In beeld

Bekijk de foto’s van deze beestige feelgood musical dinner show.
© Luk Monsaert

Creatives

PRODUCENT     Geert Allaert

REGISSEUR     Christophe Ameye

SCRIPT     Kevin Del Aguila

MUZIEK & LYRICS     George Noriega & Joel Someillan

Deel dit verhaal