De meeslepende hitmusical

Eindelijk in Vlaanderen

Eindelijk te zien in Vlaanderen: de topmusical “The Bodyguard”.  Music Hall brengt vanaf 3 november deze hitsensatie, gebaseerd op de beroemde kaskraker met Whitney Houston, live in de totaal vernieuwde Zuiderkroon te Antwerpen!  Smelt voor de bejubelde musicalversie: nagelbijten, drama, verboden liefde en hitnummers waar je elke lettergreep van meevoelt! 

Waan jezelf Whitney Houston of Kevin Costner en laat je onderdompelen in de herkenbare 80’s-Lounge sfeer van de Mayan Club. Cocktails, fingerfood & animaties zorgen voor een unieke totaalbeleving! En na de musical gaat het feest gewoon door op de spetterende en classy Queen of the Night-afterparty!

The Bodyguard, de musical in de vernieuwde Zuiderkroon! Da’s meer dan een musical!

 
 

Wie “The Bodyguard” zegt, denkt aan Whitney Houston. Het popicoon met de platina stembanden (en platen) maakte in de gelijknamige film uit 1992 de rol van gestalkte superster Rachel onsterfelijk, met Kevin Costner als haar trouwe bodyguard. De eerste recensies waren niet bepaald lofzangen maar het commerciële succes bleek uiteindelijk enorm. Het bijhorende album is tot op vandaag de bestverkochte soundtrack aller tijden. Klinkende cijfers.

Music Hall presenteert nu de waanzinnig succesvolle musicalversie van “The Bodyguard”, alle grote nummers en kippenvelmomenten inbegrepen. Hoofdpersonage Rachel zal de show en het hart van haar onkreukbare lijfwacht stelen in een toepasselijk moderne update van het bekende verhaal. Haar stem voel je tot in de toppen van je tenen tijdens de meest zangtechnisch uitdagende nummers van Whitney Houston – van de legendarische Dolly Parton cover “I Will Always Love You” tot “I Have Nothing” en “Run To You”. De musical bevat zelfs extra hitmateriaal als “So Emotional”, “I Wanna Dance With Somebody” en “How Will I Know”. Straffe soul en ontroerende rock rollen van het podium. Op alle details zijn gelet, van de indrukwekkende verlichtingstechnieken en videomuren tot de special effects, en de cast zingt zich baanrecht een weg naar je hart in momenten van rauwe emotie en drama, terwijl ook het gevoel voor humor goed wordt bewaakt.

Begin uw swingend Bodyguard avontuur in onze legendarische Mayanclub waarin u in LA 80’s lounge sfeer kan genieten van onze Bodyguard cocktails & fabulous fingerfood

De  show vibe gaat verder  op onze spetterende after party in de “Mayan club” met onze Bodyguard DJ en clubdansers. 

Shake, dance & move!
Dit wordt een feest dat u niet snel zal vergeten.  

Dat klinkt als muziek in mijn oren.


BOEK HIER

Het verhaal

Pittige popdiva en actrice Rachel Marron wordt belaagd en bedreigd door een doorgedraaide stalker, zowel online als in het echte leven. Ze huurt voormalig geheim agent Frank Farmer in om haarzelf en zoontje Fletcher te beschermen tegen de naamloze crimineel. De band tussen Rachel en Frank is eerst onderkoeld, maar warmt gaandeweg op. Rachel begint gevoelens voor Frank te krijgen, maar hij houdt haar op afstand om zijn job te kunnen doen. Rachels zus, Nicki, is stikjaloers en doet iets waar ze spijt van zal krijgen. “The Bodyguard” is een pakkend verhaal over onmogelijke liefde, obsessie, afscheid en opoffering waar je voor altijd van zal houden.


“Nagelbijten, drama, verboden liefde en hitnummers waar je elke lettergreep van meevoelt!”

De cast

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse tincidunt aliquam tempor. Etiam risus dolor, auctor dapibus lorem vitae, lobortis tincidunt nunc. Mauris rutrum lectus nulla, eu lacinia massa ornare at. Donec magna eros, molestie at tincidunt ac, ornare id metus. Duis feugiat nibh et sem finibus elementum. In vitae convallis elit.


Placeholder
Oedo Kuipers
Placeholder
Ana Milva Gomes

Deel met je vrienden

In beeld

Bekijk de foto’s van de prachtige decors van deze musical.

Partners