De meeslepende hitmusical

Eindelijk in Vlaanderen

 
 

Eindelijk te zien in Vlaanderen: de topmusical “The Bodyguard”. Music Hall brengt vanaf 29 september deze hitsensatie, gebaseerd op de beroemde kaskraker met Whitney Houston, live als dinner show in Studio Zuid (de vernieuwde Zuiderkroon) te Antwerpen!

'The Bodyguard, the musical dinner show' wordt een zintuiglijke totaalbeleving, waarbij het publiek niet enkel zal kunnen genieten van een overheerlijk diner, maar ook van drama, verboden liefde, rauwe emotie en wereldhits als 'I Will Always Love You', 'I Have Nothing', 'Queen of the Night' en 'Run To You', gebracht door een verbluffende cast!

The Bodyguard, the musical dinner show in Studio Zuid (de vernieuwde Zuiderkroon)!
Da’s culinair genieten en een top live show!

 
 

Wie “The Bodyguard” zegt, denkt aan Whitney Houston. Het popicoon met de platina stembanden (en platen) maakte in de gelijknamige film uit 1992 de rol van gestalkte superster Rachel onsterfelijk, met Kevin Costner als haar trouwe bodyguard. De eerste recensies waren niet bepaald lofzangen maar het commerciële succes bleek uiteindelijk enorm. Het bijhorende album is tot op vandaag de bestverkochte soundtrack aller tijden. Klinkende cijfers.

Music Hall presenteert “The Bodyguard, the musical dinner show”, alle grote nummers en kippenvelmomenten inbegrepen. Hoofdpersonage Rachel zal de show en het hart van haar onkreukbare lijfwacht stelen in een toepasselijk moderne update van het bekende verhaal. Haar stem voel je tot in de toppen van je tenen tijdens de meest zangtechnisch uitdagende nummers van Whitney Houston – van de legendarische Dolly Parton cover “I Will Always Love You” tot “I Have Nothing” en “Run To You”. De musical bevat zelfs extra hitmateriaal als “So Emotional”, “I Wanna Dance With Somebody” en “How Will I Know”. Straffe soul en ontroerende rock rollen van het podium. Op alle details zijn gelet, van de indrukwekkende verlichtingstechnieken en videomuren tot de special effects, en de cast zingt zich baanrecht een weg naar je hart in momenten van rauwe emotie en drama, terwijl ook het gevoel voor humor goed wordt bewaakt.

Voor de show kan je genieten van 2 koude & 2 warme gerechten.  Tijdens de pauze serveren we het dessert.
Een vegetarisch en veganistisch alternatief worden voorzien. 
Je kan jouw dieetvoorkeuren aangeven tijdens het personaliseren van de tickets.

Dit wordt een zintuiglijke totaalervaring om nooit te vergeten.

Dat klinkt als muziek in mijn oren.


BOEK HIER

Het verhaal

Pittige popdiva en actrice Rachel Marron wordt belaagd en bedreigd door een doorgedraaide stalker, zowel online als in het echte leven. Ze huurt voormalig geheim agent Frank Farmer in om haarzelf en zoontje Fletcher te beschermen tegen de naamloze crimineel. De band tussen Rachel en Frank is eerst onderkoeld, maar warmt gaandeweg op. Rachel begint gevoelens voor Frank te krijgen, maar hij houdt haar op afstand om zijn job te kunnen doen. Rachels zus, Nicki, is stikjaloers en doet iets waar ze spijt van zal krijgen. “The Bodyguard” is een pakkend verhaal over onmogelijke liefde, obsessie, afscheid en opoffering waar je voor altijd van zal houden.


“Nagelbijten, drama, verboden liefde en hitnummers waar je elke lettergreep van meevoelt!"

In beeld

Bekijk de foto's van de prachtige decors van deze musical.

De cast

The Bodyguard, the musical dinner show is voorzien van een topcast van formaat. Kippenvel gegarandeerd!

Ontdek hier de rest van de cast van The Bodyguard, the musical dinner show

Deel met je vrienden

In beeld

Bekijk de foto's van de prachtige decors van deze musical.

Partners