De Prinses en de Toverspiegel

Een betoverende nieuwe sprookjesmusical


“Interactief plezier voor jong & oud(ers)”

Het begint stilaan een traditie te worden: na de successen van Roodkapje en Hans & Grietje presenteert Music Hall met De Prinses en de Toverspiegel opnieuw een interactieve sprookjesmusical voor jong én oud.
Het zal een heel bijzonder avontuur worden, iets wat je nooit eerder kon beleven, niet in het minst omdat het een compleet nieuw verhaal is, ontsproten uit het creatieve sprookjesbrein van Brigitte Derks.

In de beste sprookjes heb je het gevoel dat alles kan gebeuren en dat is ook in deze sprookjesmusical het geval. Ga mee op avontuur naar een nieuwe magische wereld bevolkt door prachtige prinsessen, dromerige prinsen en… het grappigste konijnenduo aller tijden; Whoppie en Floppie!

De Prinses en de Toverspiegel neemt je mee in een magische reis vol humor, magie, vrolijke meezingers en aanstekelijke dansjes. Ook de ouders worden niet vergeten met de vele dubbele bodems en subtiele verwijzingen die met een knipoog in het verhaal zijn verstopt.

Wanneer het doek is gevallen, is het trouwens nog niet gedaan met de fun! Dan kunnen de kindjes nog glunderend op de foto tijdens een meet & greet met de sprookjesfiguren.

 
 

Dat klinkt als muziek in mijn oren.


BOEK HIER

Het verhaal

Er was eens een prinses met een magische toverspiegel. Elke dag gebruikte de prinses deze spiegel om in de toekomst te kijken, totdat op een dag de spiegel plots verdwijnt.
Een behoorlijk slechte timing, want de 18de verjaardag van de prinses komt eraan en die dag moet ze een prins uitkiezen om het koninkrijk naar een mooie toekomst te leiden.

Hoe weet ze nu welke keuze ze moet maken? Ze besluit het paleis te verlaten en op zoek te gaan naar een tovenaar met een glazen bol, in de hoop dat hij haar de toekomst kan laten zien zodat ze zeker de juiste prins uitkiest.

Onderweg beleeft ze de spannendste avonturen en maakt ze nieuwe vrienden, waaronder het West-Vlaamse konijnenduo Whoppie en Floppie.

Zal ze de tovenaar kunnen vinden? Hoe ziet haar toekomst eruit? En die van het koninkrijk?

Hadden we nu maar een glazen bol… of een toverspiegel, misschien?

Duurtijd: ±80 minuten zonder pauze
Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar


“De Prinses en de Toverspiegel’ neemt je mee in een magische reis vol humor, magie, vrolijke meezingers en aanstekelijke dansjes!”

De cast

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse tincidunt aliquam tempor. Etiam risus dolor, auctor dapibus lorem vitae, lobortis tincidunt nunc. Mauris rutrum lectus nulla, eu lacinia massa ornare at. Donec magna eros, molestie at tincidunt ac, ornare id metus. Duis feugiat nibh et sem finibus elementum. In vitae convallis elit.

Lees hier meer over de fantastische cast van Mozart! – de Musical.


Placeholder
Gene Thomas
Placeholder
Yanni Bourguignon

Placeholder
Rosanne Pits
 

Placeholder
Charline Catrysse

als Whoppie

Placeholder
Michaël Zanders

als Floppie


Ontdek hier de voltallige cast van de Prinses en de Toverspiegel

In beeld

Bekijk de scènebeelden van deze sprookjesmusical.


Deel met je vrienden

Partners