Whoppie & Floppie’s Sprookjesland

4000m² - 7 bekende sprookjes + 'Whoppie & Floppie’-slotshow mét picknick!


Het gaat hard voor het populaire konijnenduo Whoppie & Floppie! Nadat de pluizige publiekslievelingen de voorbije weken en maanden vanuit hun konijnenkot enkele leuke hoorspelen, prachtige kleurplaten en zelfs een eigen website met daarop grappige filmpjes, aanstekelijke meezingers en natuurlijk ook al de hoorspelen en kleurplaten lanceerden om de coronasleur te doorbreken, mogen ze vandaag trots aankondigen dat ze naast een eerste, eigen Whoppie & Floppie-show, vanaf december ook een heus eigen 'Sprookjesland' krijgen! 

Koop snel je tickets.


BOEK HIER

U hoort het goed, nadat ze in de sprookjesmusicals 'Roodkapje', 'Hans en Grietje' en 'De Prinses en de Toverspiegel' de harten van jong en oud wisten te veroveren, achten we de wortel niet alleen rijp voor een superleuke show met Whoppie & Floppie als absolute sterren, we toveren de Antwerpse Zuiderkroon zelfs om tot een volledig 'Whoppie en Floppie's Sprookjesland'! 

“Een 3u durende ervaring, volledig Coronaproof"
 
 

Dat avontuur moet ik meemaken.


BOEK HIER

7 aparte mini-theaters


De foyer van de Zuiderkroon zal 7 aparte mini-theaters huisvesten, waar jong en oud op een leuke en avontuurlijke manier kennis zullen maken met telkens een ander, bekend sprookje.  Die sprookjes zijn 'Hans en Grietje', 'Roodkapje', 'De Gelaarsde Kat', 'Repelsteeltje', 'Rapunzel', 'Assepoester' en 'De Prinses en de Toverspiegel'.

Nadat alle groepjes de fijne tocht langs de 7 sprookjes volbracht hebben, wordt iedereen samen verwacht boven in de grote zaal van de Zuiderkroon, waar ons onnavolgbare konijnenduo Whoppie & Floppie, zal schitteren in hun eerste eigen show. We willen nog niet te veel verklappen, maar kinderen, ouders en grootouders mogen zich verlekkeren op een fantastische show,


inclusief een heerlijke picknick, het nodige sappig West-Vlaams gekibbel, leuke liedjes, swingende dansjes en een portie humor om duimen en pootjes van af te likken!"

Dit concept is volledig coronaproof en met de Zuiderkroon hebben we de ideale locatie om van 'Whoppie & Floppie's Sprookjesland' een ongeveer 3u durende ervaring te maken die de mensen nooit meer zullen vergeten.

Jong en oud moeten net als Whoppie & Floppie niet lang meer op hun ‘hongertje’ blijven zitten, want de deuren van ‘Whoppie & Floppie’s Sprookjesland’ openen eind december al.


"Ik heb een hongertje"

Ga mee naar het Sprookjesland van Whoppie & Floppie!


BOEK HIER

Kleurplaten

Laat je creativiteit los op onze kleurplaten

Kleur onderstaande tekeningen in, verzamel ze en breng ze mee naar de volgende show met Whoppie en Floppie en maak kans op een leuk prijzenpakket.

Vergeet zeker ook niet je tekening te posten op sociale media met de hashtag #whoppiefloppie


Ontdek alle filmpjes van Whoppie & Floppie!


BEKIJK HIER DE FILMPJES

Over Whoppie & Floppie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse tincidunt aliquam tempor. Etiam risus dolor, auctor dapibus lorem vitae, lobortis tincidunt nunc. Mauris rutrum lectus nulla, eu lacinia massa ornare at. Donec magna eros, molestie at tincidunt ac, ornare id metus. Duis feugiat nibh et sem finibus elementum. In vitae convallis elit.Placeholder
Charline Catrysse

als Whoppie

Placeholder
Michaël Zanders

als Floppie


In beeld

Bekijk de foto's van Whoppie & Floppie's vorige avonturen.

Deel met je vrienden

Partners