De ideale multifunctionele eventlocatie

 
DE ZUIDERKROON LIGT IN HET TRENDY ANTWERPEN ZUID, EEN LEVENDIGE BUURT, MET GEZELLIGE RESTAURANTS EN BARS.

Er is geen énkele locatie in het Antwerpse stadscentrum die zo functioneel en uitgerust is als de Zuiderkroon. Het is de ideale multifunctionele eventlocatie die volledig aan uw wensen aangepast kan worden. Gelegen op het trendy Antwerpse Zuid, biedt deze polyvalente zaal een uitzonderlijke en inspirerende omgeving voor uw bedrijfsfeesten, productlaunches, dealer-events, recepties, walking dinners, enz.

De capaciteit voor deze venue gaat van 850 gasten voor een receptie en 550 gasten voor een zittend diner.

 

onze zalen

FOYER

auditorium

de foyer


De grote en ruime foyer op het gelijkvloers leent zich perfect tot sfeervolle ruimte voor uw receptie, walking dinner, als beurslocatie of voor uw zittend diner.

Naargelang de grootte van uw groep kunnen we de foyer kleiner of groter maken door middel van onze rode theaterdoeken. Zij zorgen ervoor dat uw event steeds gezellig blijft. Onze bar met het bijhorende mini-podium blijft op ieder event een leuke eye-catcher. De foyer beschikt tevens een ruime vestiaire, toiletten, schermen en stijlvolle onthaalbalies.


947m2


865 pl.


600 pl.


-


Image

mogelijkheden

De Zuiderkroon is de ideale multifunctionele eventhall die volledig aan uw wensen aangepast kan worden voor uw bedrijfsfeesten, productlaunches, dealer-events, recepties, walking dinners, enz.