Livestreaming

 

Livestream uw event van begin tot einde dankzij Telemak

Als partner van de Zuiderkroon biedt Telemak de mogelijkheid om uw event van begin tot einde te livestreamen. Met zijn crew van ervaren filmprofessionals biedt Telemak een uitstekend klantgerichte service en streaming oplossingen op maat van uw evenement.

 

Je publiek wereldwijd bereiken?

Je salesteam of andere genodigden kunnen niet aanwezig zijn bij je event? Livestreaming maakt het simpel. Tegenwoordig blijft een evenement niet meer beperkt tot de fysieke locatie en de aanwezige gasten. Dankzij videostreaming kan je ook een publiek aanspreken dat niet ter plaatse is. Beeld je in : mensen rond de hele wereld die je evenement kunnen bezoeken en die dezelfde ervaringen kunnen beleven. Dat klinkt complex, maar livestreaming maakt het simpel. Jouw kijkers kunnen via facebook, twitter of andere sociale media jouw event volgen. Uiteraard kan deze ook privé opgezet worden. Bovendien kan met het opgenomen beeldmateriaal in postproductie een aftermovie gecreëerd worden.


SIG vzw in de Zuiderkroon
BORGinsole in Zuiderkroon

Je conferenties, workshop of seminarie
volgen via live video?

Online events zijn niet meer weg te denken uit de zakelijke wereld. Werknemers en andere leden van je organisatie kunnen je conferenties, seminaries, productlaunches, trainingen, overal volgen. Mobiel, thuis of op kantoor, je kan je het bereik van je (bedrijfs-) communicatie vergroten.  Presentatieslides in analyst calls, webinars, kunnen synchroon via een in house platform gekoppeld worden aan de live video. En betrek je virtuele publiek bij je communicatie door vragen te stellen aan de presentator / moderator via een handige vragenfunctie. Je bereik kan je na je communicatie nog verhogen door de opname nadien als video on demand ter beschikking te stellen.

BORGinsole in Zuiderkroon
BORGinsole in Zuiderkroon
BORGinsole in Zuiderkroon